Întrebări Frecvente

Ultima actualizare: Decembrie 2022

 

DE CE SĂ AI CONT PE FIDORIA?

FIDORIA este un site web autorizat și activează în baza unor contracte directe cu cele mai mari branduri din domeniul beauty.

Înregistrându-te pe FIDORIA vei fi la curent cu ultimele promoții lansate, vei avea posibilitatea să cumperi produse pentru machiaj ale celor mai mari branduri internaționale. Totodată, vei beneficia de 10% reducere la crearea unui cont pe site-ul FIDORIA.


CUM ANULEZ/MODIFIC O COMANDĂ?

Înainte de a face click pe butonul „Plasează comanda”, vă puteți răzgândi și puteți elimina toate articolele pe care nu le mai doriți din coșul de cumpărături, precum și informațiile despre metoda de livrare și de plată. Dacă ai plasat deja comanda, aceasta nu mai poate fi modificată.

În situația în care ai comandat produsul greșit sau ai completat adresa greșit, comanda trebuie anulată și vei replasa comanda cu datele și produsele corecte. Pentru anularea comenzii ne poți contacta la adresa de mail contact@fidoria.ro.


CÂT COSTĂ TRANSPORTUL?

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 200 Lei, Clientul va beneficia de livrare gratuită.

Transportul prin curier (Sameday Courier) costă 20 Lei, pentru comenzile mai mici de 200 Lei.

Transportul prin EasyBox costă 15 Lei, pentru comenzile mai mici de 200 Lei.


COMENZILE PE INTERNET SUNT SIGURE?

Toate informațiile referitoare la comanda plasată, cardul de credit și datele tale personale sunt protejate cu strictețe. Utilizăm cele mai avansate standarde pentru transferul datelor și accesarea informațiilor. Pentru plățile efectuate cu cardul de credit, informațiile financiare (numărul cardului, data de scadență, etc.) nu se păstrează în niciun caz.

 

ÎN CÂT TIMP VOI PRIMI PRODUSELE COMANDATE?

Comanda se va încredința firmei de curierat rapid Sameday în termen de 1 – 5 zile lucrătoare de la data confirmării. În acel moment îți vom trimite prin email informațiile necesare pentru a urmări expedierea.

Dacă întâmpini probleme cu livrarea comenzii, scrie-ne la contact@fidoria.ro sau telefonic +0770 269 732.

© fidoria.ro | Toate drepturile rezervate.