fidoria

Misiune

În esența conceptului nostru stă încrederea că fiecare om are o frumusețe interioară înnăscută. Scopul nostru este să punem la dispoziția fiecăruia mijloacele prin care această frumusețe poate fi valorificată. Credem că lumea poate face lucruri mari și frumoase doar bazate pe încredere reciprocă și colaborare.

Fidoria își propune de la început să se definească prin această valoare a încrederii. Încredere în oamenii cu care colaborăm, cu cei dincolo de numele statutului pe care îl comportă, fie el de furnizor, client, partener.

Despre noi

Valorile noastre

Frumusețea

Pentru noi nu e un simplu standard social, ci o valoare. Credem că este înnăscută dar rafinată, și urmăm toate demersurile necesare pentru a aduce frumusețe peste tot în jurul nostru.

Transparența

Liantul încrederii. Claritatea și sinceritatea sunt obiectivele noastre în acest parcurs.

Calitatea

În gama noastră de produse le veți găsi numai pe acelea testate și dovedite ca fiind calitative. Comercializăm produse sigure și responsabile, de la branduri de top, cu istoric în domeniul de skin care și beauty.

Eficiența

Pentru noi timpul este prețios, la fel știm că este și pentru clienții noștri. Ne adaptăm la cerințele pieței și la modernizarea site-ului pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență facilă și plăcută la fiecare vizită pe pagina noastră. Îmbunătățim viteza de navigare, o interfață intuitivă, ușor de folosit pentru a vă asigura un timp de livrare optim.

fidoria

Cine suntem?

Oamenii din spatele acestor definiții, cei care fac relațiile să fie și să dăinuiască. Fiindcă ne definim astfel, numele comunității noastre își are originea în cuvântul latinesc Fido/Fides, care înseamnă încredere, a avea încredere, a fi de încredere și loial.

Credem că frumusețea vine din interior, dar trebuie să se reflecte și la exterior. De aceea, noi vă oferim încrederea de a achiziționa produse autentice, de înaltă calitate. Produsele noastre sunt renumite internațional pentru calitatea pe care acestea le oferă clientului.

Naturale

Ne angajăm să alegem doar produse realizate din materiale naturale.

Ecologice

Ne facem partea pentru a ne menține planeta sănătoasă și ne străduim să facem progrese oriunde putem.

Originale

Produsele noastre sunt verificate foarte atent pentru a vă oferi calitatea unui produs original.

© fidoria.ro | Toate drepturile rezervate.