Stylpro

Stylpro

STYLPRO s-a născut când CEO-ul și inventatorul Tom Pellereau a câștigat ediția din Marea Britanie a show-ului The Apprentice, obținând o investiție de £250,000 cu ajutorul căreia și-a îndeplinit visul – acela de a rezolva micile probleme pe care make-up artiști profesioniști și oameni obișnuiți pasionați de make-up le întâmpină zilnic în procesul de machiaj. Mai precis, Tom și-a dorit să creeze instrumente care să prelungească calitativ durata de viață a cosmeticelor: de la curățarea pensulelor de machiaj, până la păstrarea cosmeticelor în mini frigidere special create pentru ca proprietățile lor să se păstreze nealterate pentru mai mult timp. O viață mai lungă a cosmeticelor tale înseamnă un impact mai mic asupra planetei pe care o prețuim cu toții.

Machiajul face parte din rutina zilnică a multor persoane, iar asta înseamnă un consum mare de materiale care la final de zi ajung, de obicei, la coșul de gunoi. De aceea, Stylpro creează produse cosmetice sustenabile și eficiente, ce pot fi reutilizate, frumos ambalate în materiale reciclate.

Toate produsele Stylpro sunt supuse la numeroase teste de laborator care pun la încercare eficiența și durabilitatea. Toate produsele de curățare Stylpro sunt Certificate Vegan și cruelty free.

Vezi ca

1 Articol

Filtre
  • Poziție
  • Nume produs
  • Preț
Poziție
© fidoria.ro | Toate drepturile rezervate.