Giorgio Armani

Giorgio Armani

Armani reprezintă genul de eleganță care combină standardele etern fascinante cu cele mai noi trenduri.

Giorgio Armani este considerat unul dintre cei mai de succes creatori de modă italieni ai tuturor timpurilor. Stilul său inconfundabil, de o lejeritate naturală și cu un strop de originalitate, a câștigat inimile a milioane de femei din întreaga lume. În linie cu colecția sa de modă, parfumurile și cosmeticele Armani sunt, de asemenea sinonime cu frumusețea, cu calitatea și cu succesul.

Înainte de a-și înființa propria firmă, Armani a lucrat ca designer independent, pentru numeroase case de modă. În anii '70 ai secolului trecut, a creat prima sa colecție proprie, iar la scurt timp după aceea a lansat o serie de produse cosmetice, de machiaj și parfumuri, sub umbrela brandului Armani.

Parfumul pentru bărbați Armani Acqua di Gio și parfumul pentru femei Armani Si sunt creații clasice, fără vârstă, care au, de pe acum, locul lor în istorie și se mențin în vârful topului popularității.

Indiferent dacă alegi o aromă clasică sau o variantă modernă, nu vei greși niciodată atunci când optezi pentru un parfum Armani.

Vezi ca

2 Articole

Filtre
 • Poziție
 • Nume produs
 • Preț
Poziție
 1. Armani Code, Eau de toilette, 125ml, Giorgio Armani
  Armani Code, Eau de toilette, 125ml, Giorgio Armani
  Special Price 510 RON Preț întreg 580 RON
 2. Acqua di Gio, Eau de toilette, 200ml, Giorgio Armani
  Acqua di Gio, Eau de toilette, 200ml, Giorgio Armani
  Special Price 440 RON Preț întreg 460 RON
© fidoria.ro | Toate drepturile rezervate.